Pretitle-image

Meniu

Livrări și Take-away: 0730 622 600

SOSUL DE ROȘII
Pentru noi sosul de roșii este sfânt.
Îl facem zilnic pentru că ne place proaspăt și îl preparăm după o rețetă extrem de simplă, cu doar câteva ingrediente: roșii întregi decojite din zona Parma și busuioc. Și ar mai fi câteva condimente cu care îl asezonăm
de îți vine să îl mănânci cu lingura.

MAGIA VINE DIN INTERIOR!

CUPTORUL CU LEMNE

Pe lângămăiestria de aîmbina ingredientele perfect, adevărata magie se întâmplă în cuptorul cu lemne. Savoarea data de lemnul de fag este unica, si nu o mai poate da niciun alt cuptor.

ALUATUL DE PIZZA
Zilnic meșterim aluatul pe care îl lăsăm la maturat 48 de ore pentru a fi ușor de digerat și pentru a avea textura care îl diferențiază.

Folosim făină napoletană, identică cu cea folosită de maeștri napoletani celebri și nu punem accent pe jonglerii cu aluatul, ci pe gustul minunat care ajunge în farfuria ta.

MOZZARELLA

Pizza autentica napoletana se prepara cu mozzarella di buffala Campana D.O.P. Sunt imbinarea perfecta pentru un gust desavarsit. Mozzarella di buffala Campana D.O.P. are o textura fina, o aroma speciala, este bogata in vitamine si are un continut scazut de lactoza si colesterol. O gasesti in meniu la rubrica „LA VERA PIZZA NAPOLETANA”